Portfolio

Het is toch altijd weer een hele klus om zo’n website op te zetten. Voor het bijhouden en vullen van mijn vorige, was kennis van HTML een absolute voorwaarde. Nu is die kennis bij mij, om in fototermen te blijven, wat aan de onderbelichte kant. Maar ook in WordPress gaat het maken van zo’n site niet altijd van een leien dakje. Na het nodige zoekwerk zijn de onderstaande mappen tot stand gekomen. Natuurlijk blijven die veranderen. Bij het samenstellen heb ik me voorlopig beperkt tot Nederlandse landschappen en vogels. Onder het kopje zoogdieren heb ik ook een aantal plaatjes uit het buitenland erbij gezet. In de toekomst komt daar misschien ook wel een thematische behandeling, waarbij ik me de ene keer volledig zal richten op vogels, bloemen of bepaalde kleuren. Eerst maar eens kijken hoe dit allemaal uitpakt.

 

Kleine zwanen op een slaapplaats in De Noordwaard. Als je dichtbij zo'n groep vogels staat hoor je de hele tijd dat melancholieke geluid, getoeter uit verre, desolate oorden. (foto: Jacques van der Neut, Canon 5D Mark III, 500mm, vanuit de auto, op rijstzak.)
Kleine zwanen op een slaapplaats in De Noordwaard. Als je dichtbij zo’n groep vogels staat hoor je de hele tijd dat melancholieke geluid, getoeter uit verre, desolate oorden. (foto: Jacques van der Neut, Canon 5D Mark III, 500mm, vanuit de auto, op rijstzak.)